• Master illusionist Winfried is een internationaal award winning magicstar.

  International award winning magicstar

  Master illusionist Winfried brengt een illusieshow op wereld niveau!

 • master illusionist Winfried bied betaalbare illusieshows voor iedere gelegenheid.

  Betaalbare illusieshow

  voor iedere locatie en gelegenheid!

 • illusionist Winfried heeft nu een kerstshow voor de hele familie. De kerstman komt ook langs. Boek nu de show voor een echt bijzondere kerstmis

  Nieuw Kerstshow

  De familieshow, Wonderful Magic X-Mas brengt de sfeer van kerstmis en magie samen

 • de magicshows zijn multi inzetbaar

  Multi inzetbaar

  de magicshows zijn flexibel, Master illusionist Winfried kan goed improviseren

 • Winfried de master illusionist verzorgd één van de beste magicshows van dit moment van wereld formaat.

  Beste magicshow van dit moment!

  internationaal bekroonde magicshow van wereld formaat! Bekend van televisie.

 • Master illusionist

  past zich volledig aan, aan het thema, evenement, uw wensen en het publiek

 • Illusieshow boeken

  Alle informatie over het boeken van illusionist Winfried voor een geslaagd evenement!

 • illusionist en goochelaar Winfried heeft als enige een illusieshow die rondom vertoond kan worden. Echt uniek!

  De enige illusieshow

  Die vertoond kan worden met publiek rondom. Waardoor de magie echt onmogelijk is. Dit moet u zeker ervaren.

 • illusionist en goochelaar Winfried heeft als enige een illusieshow die rondom vertoond kan worden. Echt uniek!

  Magic en illusieshows

  Voor evenementen, theaters, televisie, bedrijfsfeesten en attractie parken

 • illusionist en daredevil Winfried ook bekend als master illusionist tijdens zijn finale van zijn magicshow.

  Nr 1 illusionist

  De beste keus voor uw evenement

Magic show op maat

Magische product presentatie

Met groot succes word illusionist Winfried regelmatig gevraagd voor de presentatie van introducties voor nieuwe producten of diensten. Op een zeer originele en verrassende wijze aanschouwen nieuwe producten het daglicht met de hulp van illusies.

Bedrijfsopening met illusie

Daarnaast kan master illusionist Winfried op spectaculaire en magische manier zorg dragen voor het openen van nieuwe bedrijfspanden.

Beursshow met impact

Magic is een perfecte vorm van adverteren. De magie van Winfried biedt de mogelijkheid om producten, boodschappen en logo`s te verwerken. Dit is een bijzondere en doeltreffende manier van adverteren. En uw product of dienst tijdens een vakbeurs de aandacht krijgt die het verdient. Op deze manier kunnen de bezoekers niet om uw bedrijf of merk heen!

illusieshow op maat

Bovengenoemde onderdelen worden op maat ontwikkeld, waarbij de eigen identiteit van het product of bedrijf duidelijk naar voren komt. Eerder liet Winfried in magicshows op maat al menig bekende Nederlander, directeur, spreker, auto, award, kopieerapparaat en vele andere producten verschijnen.

Heeft u een idee of concept dan is Winfried samen met zijn creatieve team degene die graag met u mee denkt. Om dit te realiseren en te vertalen in een exclusieve, onvergetelijke en unieke act. Echte magie met uw merk, logo of product. Dus vraag een werkbespreking inclusief een brainstorm sessie aan met de specialist op dit gebied.
Plaats reactie

Klantreacties

 • verbazingwekkende show

  Een geweldige verbazingwekkende en spetterende omlijsting van de awards uitreiking aan onze dealers. Prachtig om te zien en te ervaren hoe Winfried mensen verbluft laat staan met zijn acts.

  Winfried, DE illusionist, een aanrader om uw evenement extra cachet te geven! Een wervelend optreden dat een ieder versteld doet staan en het publiek ademloos laat genieten.

  En zeker niet onbelangrijk; een warme persoonlijkheid die mee denkt met de klant en zeer oplossingsgericht is.


  Hyster-Yale Group

  Geplaatst door: Annelies Coenders

 • Prima performance en zeer professioneel

  Hallo Winfried en Angelique,

  Op zaterdag 31 januari j.l hebben jullie tijdens onze gala avond een in meerdere opzichten magische show gebracht. Dit alles in het kader van de bekendmaking van de Stadsprins van Venlo.

  Omdat wij een show op maat wilden hebben we regelmatig goed persoonlijk, telefonisch en digitaal overleg gevoerd om zodoende onze 1300 gasten een spectaculaire show te kunnen bieden. Uit de positieve reacties van onze gasten kunnen we opmaken dat dit bijzonder goed gelukt is. Ook vanuit organisatorisch opzicht zijn we bijzonder tevreden. De gemaakte afspraken bleken in de praktijk ook te kloppen. Het enthousiasme dat jullie op het podium uitstraalden ( in samenwerking met jullie assistenten) was zeer professioneel.

  Bedankt voor de goede samenwerking en een prima performance.

  Tot ziens en succes met jullie verdere optredens.

  Namens Jocus Venlo

  Geplaatst door: Jack Schatorjé

 • Spectaculaire middag met illusionist

  Voor onze nieuwjaarsreceptie vroegen wij Winfried en Angélique om te zorgen voor een 'verwondering' voor de medewerkers van Sophia Revalidatie. Hierbij moest het beeldmerk van ons nieuwe SmartLab worden onthuld. We waren erg enthousiast over het spetterende optreden van Winfried en Angélique, zij hebben ons zeker verwonderd! Een mooie show, deels op maat gemaakt voor de gelegenheid. Hartelijk bedankt voor een spectaculaire middag.

  Sophia Revalidatie

  Geplaatst door: Joyce Overgaag

 • Succesvolle avond

  Winfried en Angelique,

  Dank voor jullie bijdrage aan het Computable awards gala. De op maat gemaakte show, vol met verbazingwekkende illusies, vormde een perfect passend slot op deze succesvolle avond. Jullie zijn, zowel in samenwerking als in uitvoering, een top illusionisten duo!

  van Elburg Events

  Geplaatst door: Ronald van Elburg

 • Show op maat

  Beste Zink Defence vrienden en vriendinnen,

  Hierbij willen wij nogmaals iedereen bedanken die hebben meegeholpen aan de succesvolle introductie van Zink Defence, de zuigtablet bij opkomende verkoudheid!!! De faciliteiten, de presentaties, de materialen en niet te vergeten de spectaculaire onthulling van de verpakkingen door Winfried & Angélique!

  Kortom iedereen die heeft bijgedragen tot deze zeer geslaagde introductie. Onze vertegenwoordigers zijn nu druk met het bezoek van de drogisten en laten zéér positieve geluiden horen.

  KORTOM SUPER!!!!!

  Boots Healthcare B.V. Sander, Marion en Niek

  Geplaatst door: Boots Healthcare BV

 • Show op Maat

  Beste crew

  We hebben erg genoten van de super leuke show gisterenavond op onze diplomauitreiking in Castellum. Ook via twitter heb ik jullie al bedankt en ben jullie natuurlijk gaan volgen voor zover jullie te volgen zijn...:) Wellicht tot een volgende boeking via mijn bedrijfje naast mijn docenteschap!

  Hartstikke bedankt en tot ziens!

  Warme groet,

  Anke van Elteren www.hetidee.nl twitter AnkeHetIdee

  Geplaatst door: Anke van Elteren

 • Evenement shows

  Winfried en Angelique,

  In mijn beleving het meest ambieuze illusionisten duo van Nederland. Ik heb samen met hun de dinnershow Le Mirage geproduceerd en inmiddels vele malen de bühne gedeeld met hen. Keer op keer bewijzen zij hun professionaliteit, gedrevenheid en ambitie.

  Het is een absoluut voorrecht om de bühne met he te delen en een zeer grote aanrader voor uw evenement.

  Geplaatst door: Tommy Netten Entertainment

 • Show op maat

  Met de wervingsactiviteiten van onze VMBO school, Stedelijk College, organiseren wij jaarlijks twee dagen waarbij leerlingen van de basisschool bij ons een dagje meedraaien.

  We starten die dagen dan met een optreden van Winfried & Angélique, waarin de veelheid van verschillende opleidingen naar voren komt. Ons motto “samenwerken aan jouw talenten” wordt ook in het optreden verwerkt door eigen leerlingen in het optreden mee te laten doen. Het spectaculaire optreden van Winfried & Angélique blijft bij de basisschoolleerlingen lang onderwerp van gesprek.

  Vriendelijke groet, Yvonne Stedelijk College

  Geplaatst door: Stedelijk College

 • De show, vol met verbazingwekkende illusies, vormde een perfect passend slot op deze succesvolle avond. Je bent, zowel in samenwerking als in uitvoering, een top illusionist!


  Elburg Events

 • Bekijk de trailer

  Video
085-7430360
of stuur een E-mail