• Master illusionist Winfried is een internationaal award winning magicstar.

  International award winning magicstar

  Master illusionist Winfried brengt een illusieshow op wereld niveau!

 • master illusionist Winfried bied betaalbare illusieshows voor iedere gelegenheid.

  Betaalbare illusieshow

  voor iedere locatie en gelegenheid!

 • illusionist Winfried heeft nu een kerstshow voor de hele familie. De kerstman komt ook langs. Boek nu de show voor een echt bijzondere kerstmis

  Nieuw Kerstshow

  De familieshow, Wonderful Magic X-Mas brengt de sfeer van kerstmis en magie samen

 • de magicshows zijn multi inzetbaar

  Multi inzetbaar

  de magicshows zijn flexibel, Master illusionist Winfried kan goed improviseren

 • Winfried de master illusionist verzorgd één van de beste magicshows van dit moment van wereld formaat.

  Beste magicshow van dit moment!

  internationaal bekroonde magicshow van wereld formaat! Bekend van televisie.

 • Master illusionist

  past zich volledig aan, aan het thema, evenement, uw wensen en het publiek

 • Illusieshow boeken

  Alle informatie over het boeken van illusionist Winfried voor een geslaagd evenement!

 • illusionist en goochelaar Winfried heeft als enige een illusieshow die rondom vertoond kan worden. Echt uniek!

  De enige illusieshow

  Die vertoond kan worden met publiek rondom. Waardoor de magie echt onmogelijk is. Dit moet u zeker ervaren.

 • illusionist en goochelaar Winfried heeft als enige een illusieshow die rondom vertoond kan worden. Echt uniek!

  Magic en illusieshows

  Voor evenementen, theaters, televisie, bedrijfsfeesten en attractie parken

 • illusionist en daredevil Winfried ook bekend als master illusionist tijdens zijn finale van zijn magicshow.

  Nr 1 illusionist

  De beste keus voor uw evenement

09-06-2016 Terug

Hans Klok lanceert Secrets, eigen goochellijn voor Master Illusionist Winfried.

Op donderdag 9 juni zal niemand minder dan Hans Klok, om 20.45 uur, de eerste producten aan master illusionist Winfried uitreiken. Ook de bijbehorende website www.secretsbywinfried.nl wordt officieel in gebruik genomen door Hans Klok. Om 20 uur zullen de deuren van het Magic Art Center in Bennebroek open gaan voor deze magische presentatie.

Al meer dan 21 jaar treedt Winfried professioneel op met zijn spectaculaire illusieshows wereldwijd. Van Frankrijk, Duitsland, Monaco, USA tot Japan. Het grote Nederlandse publiek kent hem vooral van het SBS6 TV programma “de nieuwe Uri Geller” en het RTL8 programma “de Schatkamer” uit het Telekids blok. Hier was hij 3 jaar lang vaste gast en vertoonde grote illusies en leerde de kijkertjes goochelen.

Op dit moment is hij dagelijks te zien in attractiepark Slagharen waar hij 7,5 maand het publiek betoverd. Hier is ook het idee ontstaan voor zijn eigen lijn. Vanaf dit moment opent hij zijn eigen theatershop in de foyer van het theater. Door het grote succes in het programma “de Schatkamer” kreeg hij steeds vaker de vraag of hij nog een nieuwe truc wilde uitleggen Deze donderdag is het dan zover en presenteert hij zijn eigen lijn bestaande uit een goocheldoos, DVD en serie van 20 losse goocheltrucs. Buiten dat deze lijn exclusief te koop is de theatershop, opent hij op deze avond ook een website waar deze trucs ook online te bestellen zijn. Maar deze website is meer! Iedereen heeft wel eens een goocheldoos gehad toen die klein was. Er zat dan een boekje bij met uitleg. Veel trucs waren door een uitleg niet te volgen. Bij alle producten van Secrets by Winfried heeft u een online begeleiding. Winfried garandeert dat u elke truc kan vertonen. Snapt u iets niet dan heeft u via de website de mogelijkheid om begeleid te worden. Tevens kan iedereen die interesse heeft in goochelen zich gratis inschrijven. Dan ontvangt u een inlogcode via de email. Dit geeft u toegang tot een afgesloten gedeelte van de site. Hier vind u filmpjes van goocheltrucs die niet op Social Media te vinden zijn. Ook zijn er filmpjes met tips en trucs om nog beter te worden en je trucs naar een hoger niveau te brengen.

Waarom de presentatie plaats vind bij het Magic Art Center? Winfried is als klein jongetje van 6 jaar begonnen in de goochelwereld en vanaf die tijd begeleid en gecoacht door meervoudig wereldkampioen Richard Ross. De oprichter van het Magic Art Center. Na zijn overlijden heeft Veronique Ross het theatertje voort gezet. De presentatie op deze plek maakt de cirkel rond. Nu is het tijd dat buiten zijn shows hij zijn kennis en knowhow doorgeeft aan de volgende generatie.


WIL JIJ GRATIS GOOCHELTRUCS LEREN?

Terug
 • De show, vol met verbazingwekkende illusies, vormde een perfect passend slot op deze succesvolle avond. Je bent, zowel in samenwerking als in uitvoering, een top illusionist!


  Elburg Events

 • Bekijk de trailer

  Video
085-7430360
of stuur een E-mail