MAGICSHOWS ALS MAATWERK VOOR U

Illusionist Winfried en het team zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een magic of Illusieshow voor u.

Of het nu gaat om een illusieshow voor:

Televisie

De afgelopen jaren was de master illusionist te zien in televisie shows wereld wijd. Regelmatig vertoonde hij zijn illusies in vele TV programma`s op bijna iedere zender in Nederland. Van grote SBS6 shows met 1,4 miljoen kijkers tot een Telekids programma.

Ontdek meer

Attractiepark

Of het gaat om een illusie als onderdeel in de show of een complete spectaculaire illusieshow dan moet u bij Winfried zijn. De afgelopen jaren heeft hij attractiepark shows mogen ontwikkelen voor themaparken in Duitsland, Frankrijk en Nederland.

Ontdek meer

Cruiseschip

Illusionist Winfried creëert fantastische magische shows die het publiek niet snel vergeet. Door zijn ruime professionele ervaring en spectaculaire shows op cruiseschepen. Van cruises in het Caribisch gebied tot Alaska, Winfried weet precies wat uw gasten willen zien als ze bij u aan boord zijn.

Ontdek meer

Shows op maat

Met groot succes word illusionist Winfried regelmatig gevraagd voor de presentatie van introducties voor nieuwe producten of diensten. Op een zeer originele en verrassende wijze aanschouwen nieuwe producten het daglicht met de hulp van illusies.

Ontdek meer