MAGIC SHOW OP MAAT

Magische product presentatie

Met groot succes word illusionist Winfried regelmatig gevraagd voor de presentatie van introducties voor nieuwe producten of diensten. Op een zeer originele en verrassende wijze aanschouwen nieuwe producten het daglicht met de hulp van illusies.

Bedrijfsopening met illusie

Daarnaast kan master illusionist Winfried op spectaculaire en magische manier zorg dragen voor het openen van nieuwe bedrijfspanden.

Beursshow met impact

Magic is een perfecte vorm van adverteren. De magie van Winfried biedt de mogelijkheid om producten, boodschappen en logo`s te verwerken. Dit is een bijzondere en doeltreffende manier van adverteren. En uw product of dienst tijdens een vakbeurs de aandacht krijgt die het verdient. Op deze manier kunnen de bezoekers niet om uw bedrijf of merk heen!

illusieshow op maat

Bovengenoemde onderdelen worden op maat ontwikkeld, waarbij de eigen identiteit van het product of bedrijf duidelijk naar voren komt. Eerder liet Winfried in magicshows op maat al menig bekende Nederlander, directeur, spreker, auto, award, kopieerapparaat en vele andere producten verschijnen.

Heeft u een idee of concept dan is Winfried samen met zijn creatieve team degene die graag met u mee denkt. Om dit te realiseren en te vertalen in een exclusieve, onvergetelijke en unieke act. Echte magie met uw merk, logo of product. Dus vraag een werkbespreking inclusief een brainstorm sessie aan met de specialist op dit gebied.

Klantreferenties

Media