DE MAGIE VAN TELEVISIE

Wat is de magie van TV? Iedereen kent het wel dat je een BNer ziet en denkt die ken ik van televisie. In de afgelopen jaren was top illusionist Winfried regelmatig te zien in vele TV programma`s op bijna iedere zender.

Maar het grote publiek leerde de illusionist vooral kennen door het succesvolle televisie programma “De nieuwe Uri Geller”. Waar hij één van de meest spraakmakende deelnemers van het programma was! SBS6 vroeg of hij wilde deelnemen aan het programma en of illusionist Winfried speciaal voor dit programma acts wilde bedenken en ontwikkelen.

Levensgevaarlijke illusieacts op TV

Zo was Winfried onder meer in het nieuws toen zijn assistente gewond raakte tijdens de repetities, waarna ze naar het ziekenhuis moest worden afgevoerd. Bij het bekend maken van zijn volgende levensgevaarlijke act haalden ze opnieuw alle media.

Dit maal omdat hij een act met een watertank voor het publiek in petto hadden. Een watertank die nota bene in opspraak was, omdat een deelneemster van de Duitse versie van het programma hierin bijna verdronk tijdens de live uitzending.

Magie tijdens kindertelevisie

Enkele jaren later was Winfried te zien met een gast optreden in het kinderprogramma “de Schatkamer” van Telekids op RTL8. Door het grote succes vroegen de programmamakers of Winfried vaste gast wilde worden in het programma. In alle seizoenen die volgde ontwikkelde hij exclusief voor “de Schatkamer” spannende illusies en leerde Winfried de kijkertjes zelfs goochelen.

Illusie ook op YouTube

De nieuwe generatie is veel meer met Netflix en online kijken van programma`s en serie bezig. Grote YouTubers maken online series die soms nog beter bekeken worden dan de reguliere televisie. Deze makers hebben master illusionist Winfried ook al gevonden. Regelmatig zijn de illusies en spectaculaire acts van hem te zien in verschillende YouTube series en kanalen.

Dus zoekt u spektakel of spraakmakende magie om de kijkers te verbazen neem dan contact met ons op.

Klantreferenties