De Master Magic Illusionist met een beetje meer

Magic Illusionist Winfried wordt omschreven als een Master Illusionist, een Super Ster en een International Award Winning Magic Illusionist Star. Dat is niet voor niets! Illusionist Winfried zorgt met zijn extravagante performance en geoefende vakmanschap voor een Magic Show van formaat. Deze meervoudig Nederlands kampioen is wereldwijd beroemd en heeft dan ook overal op het podium gestaan. In magische kringen staat hij bekend als Master Magic Illusionist, geëerd door de oude meesters en aanbeden door het publiek. De Magic illusionist was te zien in Europese steden als Monaco, Monte Carlo, Parijs, Berlijn, Hamburg, Antwerpen, Brussel en St. Etienne. Ook buiten Europa was Magic Illusionist Winfried op het podium te zien. In Japan, Mexico en de Verenigde Staten van Amerika keek het publiek met open mond toe hoe Illusionist Winfried spectaculaire illusies en verbluffende visuele magie tentoonstelde.

Dé Illusionist uit Nederland boeken

Een Illusionist boeken wordt pas écht interessant als u de meest spraakmakende Illusionist uit Nederland boeken kunt! Magic Illusionist Winfried eert de oude meesters met zijn klassieke magie, maar voegt er een eigentijdse twist en hoog ontwikkeld talent aan toe. Bekend van televisie, waar miljoenen kijkers hem zagen performen, is Master Illusionist Winfried geen vreemde. Hij won talloze awards in de illustere wereld van de magie, waaronder de onderscheiding ‘Mention Spéciale du Jury’ tijdens de Monte Carlo Magic Stars show. Ook ontving de Nederlandse kampioen de Eremedaille van de Magische Cirkel in Duitsland en speelde hij voor prinsen, koningen, magiërs en natuurlijk miljoenen enthousiaste toeschouwers. De publieksparticipatie bij de Magic Show van Magic Illusionist Winfried maken zijn performance nog spannender.

Klantreferenties

Spektakel en mystiek

Met zijn innemende persoonlijkheid en mystieke air zorgt Illusionist Winfried ervoor dat jong en oud hem aanbidden. Zelfs de meest kritische kijker gaat overstag wanneer de wereldberoemde magiër op het podium staat. Klassieke goocheltrucs krijgen een nieuwe twist en worden verheven tot magische illusies die het publiek verbaasd zullen laten toekijken. De adembenemende showelementen zorgen voor een onvergetelijke entertainment ervaring en zullen naar meer smaken. Onmogelijke magie wordt mogelijk gemaakt door illusionist Winfried, Naast spectaculaire shows als The Power of Magic, Art of Illusion, Illusion4Kids en de welbekende Theatershow van Master Illusionist Winfried, is deze magiër ook te porren voor ‘Tablemagic’. Deze pure vorm van magie gebeurt direct onder de ogen van de toeschouwer en wordt alleen beheerst door de grootsten der aarde. Master Magic Illusionist Winfried in Nederland boeken is nu mogelijk. Zoek de Magic Show uit die het beste bij uw evenement past en bereidt u voor om verwonderd en overdonderd te worden door één van de beste Illusionisten ter wereld.

Magic illusionist