Youtubers voetbalteam creators FC

Creators FC het youtube kanaal met alle sterren VLOG#81

Master illusionist Winfried laat youtuber Chahid en tenue verschijnen #81

Creators FC behoort tot één van de populairste YouTube kanalen van Nederland en België. Ze voetballen met elkaar om grote bedragen op te halen voor goede doelen. In het elftal de grootste YouTubers van Nederland onder leiding van Roy de Coach (Roy van Rossum) Creators FC is opgericht in 2016 en heeft al meer dan € 350.000, – opgehaald voor heel veel stichtingen en goede doelen zoals Football Makes It Happen, Johan Cruyff Foundation, Het Vergeten Kind, Pink Ribbon en heel recent Giro 555.

Influencers en de populairste youtubers zijn de magische kracht.

Voor het inzamelen van geld voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis en het jubileum van creators FC vroeg Roy de Coach master illusionist Winfried of hij op een magische manier met een illusie het jubileum tenue wilde laten verschijnen. Daar kon illusionist Winfried natuurlijk geen nee tegen zeggen. Op de middenstip vertoonde hij een verrassende illusie en verraste het team bekende YouTubes door het laten verschijnen van Chahid Dutch Performante gekleed in het jubileum tenue midden op het voetbalveld.

Het mooie roze voetbalshirt dat speciaal was ontworpen voor deze wedstrijd en het 5-jarige jubileum, kreeg de aandacht dat het verdiende. Na de wedstrijd praat master illusionist Winfried met Roy van Rossum die hij al lang kent van het YouTube kanaal van Roy “Goochelen doe je zo”. Op dit YouTube kanaal was illusionist Winfried ook meerdere malen te zien. In de kleedkamer spraken de twee over de kracht van influencers en bekende YouTubers met hun bereik. Ook spreken ze over hoe creators FC is ontstaan en kijken ze samen naar de toekomst.

Illusionist Winfried krijgt de uitnodiging om mee te voetballen.

Het is weer zover, de nieuwe aflevering van het enige magische YouTube programma is weer online. Fijn om te zien dat er een groot bedrag is opgehaald voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis en dat master illusionist Winfried daar ook zijn steentje aan heeft kunnen bijdragen. Zie hoe Chahid verschijnt op de middenstip van het voetbalveld en hoe Roy de Coach de master illusionist uitnodigt om een keer mee te voetballen zodat hij zijn magie kan gebruiken om te winnen! Ga ervoor zitten want hier is de nieuwe aflevering.

 

Voor meer informatie over master illusionist Winfried neem contact met ons op!

Deel deze pagina