MAGIE TIJDENS BRABANTSE NACHT#86

Uniek magisch evenement vol met goochelaars in Brabant#86

Brabant staat bekend om de bijzondere gezelligheid. Maar ook om de lange Brabantse nachten volgens Arie Ribbens. Hij schreef er een liedje in 1980 met de titel “Brabantse nachten zijn lang”. Dit is nu ook de titel van een nieuw magisch evenement. Het werd bedacht door Sven van de Vorstenbosch de eigenaar van de Premium Magic store. Op 30 mei 2022 was de eerste editie en het was meteen een groot succes. De winkel in Heeswijk-Dinther liep vol met goochelaars die een ticket hadden gekocht voor dit unieke goochelevenement.

Goochelaars komen samen tot diep in de nacht.

Master illusionist Winfried komt bij de premium magic store sinds de winkel werd opgericht en voor 1 jaar in het centrum van Veghel gevestigd was. De nieuwste goochelwinkel van Nederland probeert zich te onderscheiden. Sven wil ook echt een community oprichten rond zijn winkel en veel meer zijn dan een leverancier van goocheltrucs en effecten.

Zo bedacht hij al verschillende magische evenementen. Naast een Oktoberfest (bierfeest) event zijn er nu de Brabantse nachten. Workshops en lezingen zijn er al heel lang. Dit event is geen van beide. Wat is Brabantse nachten voor een goochelevenement?  En wat is het dan wel? Tijdens de Brabantse nacht nodigt Sven een goochelexpert uit die al zijn kennis gaat delen. Het lijkt op een lezing, maar is het niet helemaal. Een workshop daar heeft het wel wat van weg, maar het is toch anders. Coaching komt erg in de buurt, maar dan net iets anders. Wat je gaat leren is eigenlijk wat je zelf wil leren. Je hebt de mogelijkheid om vooraf je vragen te sturen en dan gaan we met de groep jammen en ideeën delen en dieper in om zo anders en verder te komen met dat goocheleffect of truc dan normaal. Wat je precies kan verwachten weet Sven ook niet precies en heeft er niet een duidelijk antwoord op. Zijn advies erbij zijn en meemaken!

Als het een groot succes wordt zal het goochelevenement een vervolg krijgen en vanzelf zich verder ontwikkelen.

Master illusionist bezoekt evenement met goochelaars.

De gast van Brabantse nachten is een beroeps goochelaar en bekend van Holland tricks Leo Smetsers. Deze duizend poot is vooral bekend van de cups and balls en shell games. Het beloofd een hele lange nacht te worden. Master illusionist Winfried wacht niet tot de kleine uurtjes. Al heeft hij vernomen dat het heel laat is geworden. Bekijk deze aflevering van Behind the Magic en zie wat Brabantse nachten zijn in goochelland.

Goochelaar of illusionist boeken? Wil helpen u graag met advies en de juiste maagische act.

Deel deze pagina