HANS KLOK BETOVERT DEZE ZOMER #88

Een groot tentencomplex reist rond met Hans Klok in de hoofdrol#88

De nieuwe tournee van Hans Klok & Friends is helemaal nieuw en reist weer door heel Nederland. Het tentencomplex is modern en uitgerust met comfortabele kuipstoelen. Onze foyer is reeds anderhalf uur voor aanvang geopend en voorzien van foodtrucks en bars. Zowel voor als na de show kunt u hier genieten van een hapje en een drankje. Tijdig reserveren is raadzaam want de vraag naar kaarten voor Hans Klok & Friends is groot. Master illusionist Winfried vertrok vanuit Brabant richting Soest. Hier bezocht hij de nieuwe show van zijn bevriende en gewaardeerde collega Hans Klok. Hij genoot van de show en sprak met Hans Klok natuurlijk na de show nog over dit mooie concept, het jeugdsentiment en de toekomstplannen van Hans Klok.

Illusionist haalt alles uit de kast.

De show is helemaal nieuw en nog spectaculairder dit jaar! Hans Klok schittert met splinternieuwe illusies in een voorstelling die zijn weerga niet kent. De magie van Hans wordt afgewisseld met comedy en huiveringwekkende acrobatiek die ongekend sensationeel is. Het publiek ziet onder meer stunts van acrobaten op een ‘rad des doods’ door Celis Family. Tevens verzorgd deze familie een act op een flinterdunne staalkabel die zich op acht meter hoogte bevindt. Een spannende messenwerp act van Yuri en Veronica Caveagne die gecombineerd is met kruisbogen. Al deze artiesten kennen geen angst en tarten de zwaartekracht. Ook drie dames van Trio Three G uit de Ukraine vertonen prachtige acrobatiek om maar te zwijgen over de act van Pavel Valla Bertini met zijn fiets act. De lach wordt verzorgd door Kevinski, een mimespeler die zelfs nog in een illusie kruipt, waar Hans Klok zijn magie op los laat. De onbetwiste hoofdrol is echter weggelegd voor de illusies van Hans Klok. De illusionist trekt wederom alles uit de kast. Hans Klok & Friends is geschikt voor jong en oud en de voorstelling duurt negentig minuten zonder pauze. Dit maakt het een show die snel is en omvliegt. De voorstelling reist de hele zomer door het land en is nog te zien in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Tot 28 augustus 2022 speelt deze show nog.

Illusionist Winfried praat met Hans Klok over het Jeugdsentiment dat Winfried bekruipt als hij te terrein op komt. Zijn herinneringen aan Circus Bassie & Adriaan komen naar boven. Een reizend circus dat Joop van den Ende produceerde in de begintijd van het immens populaire duo in de begin van de jaren tachtig. Ook praten ze over de toekomstplannen van de illusionist voor de komende jaren. Hoe ziet hij die en wat zou hij nog willen in de nabije toekomst.

Hoe dan? Is de reactie van bezoekers van deze illusieshow.

In de laatste aflevering van de reguliere YouTube serie Behind the Magic voor de zomer stop is de meest bekende en populaire Nederlandse illusionist Hans Klok te gast. Op uitnodiging bezocht master illusionist Winfried de voorstelling en genoot hij van wat hem werd voorgeschoteld. Naast het gesprek met Hans Klok vroeg hij ook aan de bezoekers van de voorstelling wat ze ervan vonden. Alle reacties kwamen op hetzelfde neer. Het is fantastisch en een geweldige show die je deze zomer moet gaan zien as je de kans hebt. Bekijk snel deze aflevering en geniet van de magie en het variété dat helemaal terug is!

Een illusionist op uw bedrijfsevenement? Wij helpen u graag, informeer naar de mogelijkheden.

Deel deze pagina