Attractiepark zomershow bezocht door illusionist Winfried Vlog#62

Magicshow in attractiepark Behind the Magic Vlog#62

Deze zomer waren er niet heel veel magicshows in attractieparken. Ik heb zelf 4,5 jaar een dagelijkse pretparkshow verzorgd in Attractie en Vakantiepark Slagharen. Ook in Duitsland en Frankrijk mooi magisch attractiepark entertainment mogen ontwikkelen. Dit door middel van illusieshows en halloween concepten.

Ik vind het dan ook leuk om aandacht te besteden aan één van de Wereld kampioenen die ons land rijk is. Scott & Muriel waren deze zomer 6 weken lang te zien in attractiepark Duinrell in Wassenaar. De afgelopen zomer ben ik een dagje naar Duinrell geweest, om weer te genieten van het attractiepark. Toen ik vroeger klein was kwam ik er heel vaak. Het was dus nostalgie en als hoogtepunt de magicshow in het Zomer Theater van Scott & Muriel. Na afloop een kort gesprek gehad over de totstandkoming van 2 nieuwe illusies die hun première hadden in deze bijzondere show.

 

Ben jij deze zomer niet geweest naar attractiepark Duinrell en heb jij deze toppers gemist? Kijk dan snel naar deze aflevering!

Deel deze pagina