Illusionist geeft geld weg!

De nummer 1 illusionist Winfried geeft geld weg in een totaal nieuw concept. Een consumentenactie waar de bezoekers super enthousiast over zijn, want wie wil er nou geen geld krijgen? In het concept CASH! MAGIC bezoekt de master illusionist winkelcentra door heel Nederland. Hij komt langs met een professionele cameraploeg. Samen met de cameraploeg loopt hij door het winkelcentrum en verrast het winkelende publiek met spectaculaire illusies en contant geld.

Winfried verteld dat hij altijd opzoek is naar nieuwe concepten. De meest gestelde vraag van mensen die horen dat ik illusionist ben is; Kan je voor mij geld toveren? Het antwoord is natuurlijk, ja zegt hij. Hij vervolgt; Dus toen dacht ik als ik nou eens geld zou toveren en daarmee de boodschappen van de bezoekers in het winkelcentrum betaal, zou dat niet een tof idee zijn? Enkele opdrachtgevers heb ik gesproken en die waren enthousiast. Dus ik heb het idee uitgewerkt en het concept CASH! MAGIC was geboren.

 

Het best bekeken televisieprogramma is nog steeds Mind F*ck. De consumentenactie bestaat uit een bezoek van de master illusionist Winfried en hij betovert het publiek met een onnavolgbare illusie met geld. Dit wordt door de cameraploeg gefilmd. Met het geld rekent Winfried af bij de kassa. Van deze spectaculaire illusies en het gesprek met de bezoekers van het winkelcentrum worden video`s gemaakt die dan op de sociale media (naar keus) of de website van het winkelcentrum te zien zijn. Op deze manier brengt het winkelcentrum of shoppingcenter de offline beleving van het live entertainment samen met de online omgeving. Een perfecte manier om de positie van het winkelgebied te versterken en online met unieke content te komen. Waardoor deze ongetwijfeld veel gedeeld en geliked zullen worden.

De video`s worden in de montage studio afgemonteerd en voorzien van een prachtig intro en outro met het logo van het winkelcentrum. Zo wordt de look en feel verwerkt in de video`s.

Bekijk hier de video!

Ook opzoek naar een keer een unieke andere consumentenactie? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina