Magic illusionist

Nieuwe mooie projecten voor illusionist Blog#9

Met frisse moed duik illusionist het 2e kwartaal van 2021 in

Het eerste kwartaal van 2021 loopt alweer op het eind. We hebben de eerste drie maanden al bijna gehad. Op dit moment nog geen uitzicht op wat kan en mag in de Corona crisis. Voor mij als illusionist betekent het niet dat ik bij de telefoon zit te wachten. Zoals ik in mijn eerste blog van dit jaar (blog #8) schreef; op volle kracht vooruit. Ik heb inmiddels het afgelopen jaar achter de schermen hard gewerkt aan nieuwe projecten. De eerste heb ik inmiddels bekend gemaakt.

 

Deze zomer te boeken met een unieke roadshow

Ik heb een roadshow ontwikkeld compleet met eigen podiumwagen. Omdat voorlopig nog niet iedereen is gevaccineerd en we dus nu nog niet naar normaal gaan, heb ik gekeken wanneer en wat dan wel. Minister de Jong zei dat het het gewoon een bijna normale zomer gaat worden. Dit heeft mij doen besluiten om met de roadshow “Magic Family Tour” op pad te gaan. Net als vorig jaar zullen veel Nederlanders in eigen land op vakantie gaan deze zomer. Dus daarom ontwikkelde ik een familieshow die perfect is voor recreatieparken, vakantieparken, campings en winkelcentra. De show zal worden opgevoerd vanaf mijn eigen podiumwagen in de buiten lucht. De kans op besmetting is vrij klein. Dat weten we inmiddels en met een roadshow is het ook prima mogelijk om maatregelen te nemen zodat het veilig kan. Dus dit is mijn eerste stap om weer op te treden met mijn illusieshow. Bent u opzoek naar een uniek concept voor uw gasten deze zomer neem dan contact op.

Het Sinterklaasfeest is altijd een magische tijd

Na de zomer zal iedereen gevaccineerd zijn en kunnen we weer naar normaal. Ik heb heel veel shows maar nog geen illusieshow waar Sinterklaas centraal staat. Dus deze heb ik het afgelopen jaar ook ontwikkeld. Onder de titel “De magie van Sinterklaas” breng ik een nieuwe sinterklaasshow. Voor het eerst is er een spectaculaire illusieshow met grote illusieacts, inclusief een speciale gast namelijk de enige echte Sinterklaas als middelpunt in de show. Met trots heb ik deze maand de presentatie gedaan. Naast een 45 minuten durende illusiesshow die ik samen met Sinterklaas presenteer, is er ook een consumentenactie ontwikkeld naast de show. Dit maakt de show niet alleen geschikt voor bedrijven die een sinterklaasfeest organiseren. Maar ook perfect voor winkelcentra, shoppingcenters, winkelgebieden en grote merken. Kortom zoekt u voor uw gasten of klanten iets bijzonders in de Sinterklaasperiode? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

De nummer 1 illusionist van Nederland is zonder twijfel Winfried

Verder zal ik later meer nieuwe mogelijkheden gaan aankondigen die mij en mijn shows anders maken. Ik zal daarmee laten zien dat ik de absolute nummer 1 illusionist ben van Nederland en ik u en uw gasten zal betoveren met mijn illusieshows en magische concepten. Blijf gezond en ik zie u graag deze zomer of in het tweede deel van dit jaar bij één van mijn illusieshows.

Deel deze pagina