Illusionist Winfried betovert Goes deze zomer

Regen of zonneschijn, het Super Zomer Festival biedt een hele dag plezier en avontuur voor de hele familie. Ontdek ruim 10.000 m2 speelplezier. Ga lekker klimmen en klauteren in het pop-up pretpark en op wereldreis in Tropenland, Neem ook je zwembadspullen mee en duik in het subtropisch zwembad. Laat je meevoeren door de lazy river, roetsj keihard van de glijbaan of kom helemaal tot rust in de stoomcabines en hot whirlpool tuin. Bij mooi weer kun je lekker buiten spelen en chillen bij Fun & Beach. Een hapje en een drankje in het smulpaleis maken je dagje uit compleet!

Vanaf 15 juli t/m 27 augustus 2017 zijn we dagelijks open met dit spektakel. Het Super Zomer Festival centraal gelegen in Zeeland (25 minuten van Bergen op Zoom en de Zeeuwse kust, 45 minuten van Antwerpen). Op loopfstand van de gezellige binnenstad van Goes en recreatiepark De Hollandsche Hoeve.

SECRETS OF MAGIC
Nieuw deze zomer: de spectaculaire magic show van master illusionist Winfried. Hij brengt tijdens het Super Zomer Festival elke dag een unieke high-energy show van hoog niveau naar Zeeland.
Hij brengt een 50 minuut durende illusieshow naar dit attractiepark. attractiepark entertainment van wereld formaat.

Master illusionist Winfried is o.a. bekend van het SBS6 programma ‘De nieuwe Uri Geller’, waar hij wekelijks meer dan 1,4 miljoen kijkers aan de buis kluisterden! Hij stond op podia in o.a. Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Bregens, Antwerpen, Japan en zelfs de V.S. De meervoudig Nederlands kampioen ontving in Duitsland de Eremedaille van de Magische Cirkel en in Monaco tijdens het festival “Monte-Carlo Magic Stars” de onderscheiding “Mention Spéciale du Jury” onder toeziend oog van de Koninklijke Familie van Monaco. In Frankrijk kreeg Winfried de prestigieuze “Mandrake D’Or”, een prijs die tevens werd ontvangen door Siegfried & Roy (Las Vegas) en David Copperfield.

Laat u net als de rest van de wereld betoveren door Winfried master illusionist en kom deze zomer naar het Super Zomer Festival bij Omnium in Goes!

Deze theaterproductie is een samenwerking van Magic Vision en Hofman Productions
Omnium, Zwembadweg 3, 4463 AB Goes, T: 0113 233388, F: 0113 251388,

Deel deze pagina