Magic illusionist

Illusionist Winfried komt met een familie illusieshow, Corona Proof!

Let’s get this (magic) show on the road!

Bent u na de knutselclub, klaverjasavonden en speurtochten ook dringend naar iets origineels op zoek? Oftewel, bent u weer hard op zoek naar de magic touch als het gaat om entertainment voor uw gasten? Graag stellen wij u voor aan top illusionist Winfried. Deze meester illusionist is o.a. bekend van het SBS6 programma ‘De nieuwe Uri Geller’, waar ze wekelijks meer dan 1,4 miljoen kijkers aan de buis kluisterden! Zo ontving hij vele internationale onderscheidingen en trad op in o.a. Parijs, Monte-Carlo, Berlijn, Japan en zelfs de V.S. Leuk, zult u nu denken, maar wat moet ik ermee? Illusieshows beperken zich toch doorgaans alleen tot grote theaters en evenementenlocaties? Klopt, en juist dat is iets waar Winfried verandering in heeft gebracht…

“In een tijd waarin een avondje theater niet mogelijk is door Corona, wilden ik toch mijn magie graag dichter bij het publiek brengen”, legt Winfried uit. “En dus hebben wij een concept ontwikkeld waarbij we buiten de grenzen van het theater treden en dus niet meer aan een bepaalde locatie gebonden zijn.” En daarmee is geen woord te veel gezegd. Met zijn unieke roadshow ‘Magic Family Tour’ kunnen zelfs de meest grootse, spectaculairste illusies op vrijwel elke locatie vertoond worden en geheel Corona proof!

Illusie is de basis van de familie roadshow

Het eerste belangrijke sleutelwoord dat bij het bedenken van dit concept om de hoek kwam kijken is: Flexibiliteit. Een woord dat illusionist Winfried allesbehalve vreemd is. Na zijn jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van illusies kan hij perfect inspelen, zelfs op de meest specifieke wensen van zijn klanten. Hierdoor wordt hij regelmatig internationaal gevraagd. Van een productpresentatie voor een bekende autofabrikant tot een complete show op maat voor o.a.de pretparken Wunderland in Kalkar (Duitsland), OK Corral in Cuges les Pins (Zuid-Frankrijk) en Attractiepark Slagharen, inhoudelijk is the sky the limit! De geschikte acts vinden was dan ook binnen een mum van tijd gebeurd, waarmee de basis voor zijn magische roadshow al snel was gelegd.

Echter voor het ontwerpen van de ideale show op maat kwam er meer bij kijken dan alleen de geschikte illusies bedenken, namelijk het tweede sleutelwoord: Mobiliteit. Vooral de aanwezigheid van bijvoorbeeld een geschikt podium is voor een geslaagde illusieshow van essentieel belang, daar lag dan ook de grootste uitdaging in bij het bedenken van de roadshow. Winfried: “Omdat wij graag mobiel wilden zijn en toch altijd willen beschikken over een goed podium met de juiste afmetingen hebben wij zelf een podiumwagen ontworpen.” Deze podiumwagen is uitgerust met alles wat een professionele show behoeft, van een kleedruimte tot decor, van belichting tot geluid, alles is aanwezig en wordt voor u geregeld! Was u eerder nog niet overtuigd door het scala aan mogelijkheden, dan trekt dit u wellicht wel over de streep; Deze magische roadshow is namelijk vrijwel zelfvoorzienend, u hoeft als organisator weinig tot geen voorbereidingen te treffen! De perfecte oplossing zelfs in Coronatijd. Omdat het buiten is en alles goed te organiseren is, blijkt dit de oplossing voor entertainment op uw camping, recreatiepark, winkelcentrum of vakantiepark deze zomer.

Hoe boekt u een familie illusieshow deze zomer?

Sterker nog, het enige dat u hoeft te doen is even naar www.masterillusionist.nl te surfen om uw datum te reserveren en alvast een geschikte plek te bedenken voor de podiumwagen, Master illusionist Winfried doet de rest! Wilt u informatie of een advies? Wij helpen u graag. 

Deel deze pagina