Master-illusionist-winfried-nieuw-seizoen-van-de-youtubeserie

Behind the Magic begint weer VLOG#79

Illusionist Winfried start met een nieuw seizoen Vlog#79

Het jaar 2022 is alweer even van start. Alle beperkingen zijn er weer vanaf, omdat Corona onder controle is. Dit betekent dat we weer kunnen en mogen beginnen met Behind the Magic. Gelukkig worden er ook langzaam weer dingen georganiseerd. Dus er zijn ook weer onderwerpen om te behandelen van televisie, theater en de goochelwereld waar magie en illusie centraal staan.

Nieuwe goocheltrucs van illusionist Winfried

De eerste aflevering staat in het teken van een fan van master illusionist Winfried. Hij bezoekt haar thuis om een serie goocheltrucs uit zijn eigen lijn goochelprodukten langs te brengen. Er zitten een aantal nieuwe goocheltrucs bij die later dit jaar pas te bestellen zijn via de webshop (https://www.secretsbywinfried.nl). Dus hoe leuk om de winnaar van de laatste aflevering van 2021 te verrassen met deze unieke trucs, zodat ze zelf ook kan goochelen en deze goochelprodukten als eerste in haar bezit heeft.

Behind the Magic in 2022 belooft nog magischer te worden

Kijk snel de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Dit seizoen beloofd weer erg leuk te worden. Zo gaat illusionist Winfried in de volgende aflevering in gesprek met de bekendste goochelaar van Nederland. Hans Kazan praat met illusionist Winfried openhartig over zijn carrière en hoe hij op televisie te recht kwam. Maar ook kijk je mee bij bekende YouTubers die een voetbalwedstrijd speelde voor het goede doel. Wat de master illusionist daar deed blijft nog even geheim. Verder praat de master illusionist met Rob en Emiel op de première van hun nieuwe theatershow die weer van start gaan met hun tournee langs de theaters. Hij praat over een podcast die gericht is op de Nederlandse goochelwereld, de enige drievoudig wereldkampioen Fred Kaps krijgt aandacht in een aflevering en master illusionist Winfried bezoekt een museum waar je zelf allemaal illusies kan zien en ondergaan. Dus kijk iedere 14 dagen naar een nieuwe aflevering van de onlineserie Behind the Magic.

Voor meer informatie over master illusionist Winfried neem contact met ons op!

Deel deze pagina