Illusieshow van Winfried te zien op internationaal biljart event.

De afgelopen drie dagen werd in Heerhugowaard een groot biljart evenement gehouden. Drie dagen lang werd er in het Event Center van Heer Hugo een uniek evenement georganiseerd. De stille kracht achter de grootste biljart evenementen is Dirk Snip. Eigenaar van een speciaalzaak in biljart artikelen en benodigheden. Hij is ook deskundige en commentator bij Ziggo Sport.

De grootste internationale biljartsterren (meervoudig wereldkampioen) waren van de partij, zelfs de regerend wereldkapioen deed een bijzondere live demonstratie. Het evenement kreeg de titel “Night of the MAGIC balls”. Toen de organisatie opzoek was naar een spectaculaire show op deze avonden kwamen ze, hoe kan het ook anders bij illusionist Winfried terecht.

Internationale illusionist van hoog niveau.

De meester illusionist werd gevraagd om voor wat afwisseling op het evenement te zorgen. Met een illusieshow van 30 minuten in een arena met dagelijks een zaal die uitverkocht was heeft hij het publiek mogen betoveren. Op de laatste dag werd het evenement met 6 camera`s en een camera crane geregistreerd door een crew uit Korea. In dit land is biljart mega populair. De populariteit is te vergelijken met de formule 1 rond Max Verstappen hier in Nederland. Door middel van een livestream werden de Koreaanse fans getrakteerd op een evenement van wereldformaat. De Nederlandse liefhebbers worden niet vergeten. Een compilatie zal te zien zijn op televisie bij Ziggo Sport.

Ook Winfried master illusionist op uw event? Neem contact met ons op!

Deel deze pagina