Master-illusionist-Winfried_nmu-magic-video-creator-redacteur_informagie

Redacteur voor de NMU VLOG#77

Illusionist en video creator Vlog#77

Illusionist Winfried maakt al vele jaren video content. In deze aflevering van Behind the Magic aandacht voor de Informagie van de NMU. De Nederlands Magische Unie is het overkoepelende orgaan van de goochelkunst. De Nederlands Magische Unie heeft een vakblad met de naam Informagie. Toen dat blad verdween en alles digitaal werd is er een website gekomen waar alle goochelaars en illusionisten alle informatie kan vinden van wat er te beleven is en achtergrondverhalen. The place to be voor de Nederlandse goochelaar en illusionist.

 

Informagie is het vakblad en portaal voor de Nederlandse goochelaar en illusionist

In de zomer van 2019 werd er een nieuwe president gekozen en kwamen er nieuwe bestuursleden. Het nieuwe bestuur van de NMU hebben keuze gemaakt en zijn een andere weg ingeslagen. Het vertrouwde vakblad is terug en verschijnt 2 x per jaar. Dus alle goochelaars en illusionisten van Nederland die lid zijn van de NMU zien het blad verschijnen op hun deur mat. Maar 365 dagen per jaar is de website er. Waar alle nieuwtjes meteen te vinden zijn. Ook mooie achtergrondverhalen, interviews met goochelaars en illusionisten, zowel nationaal als internationaal. Uitleg van leuke goocheltrucs en video`s je vindt het er allemaal.

 

Video creator en redacteur voor de informagie

Voor het laatste ben ik gevraagd om een bijdrage te leveren. Ik ben video creator en video redacteur voor de Nederlands Magische Unie en het toekomstige platform voor de Nederlandse goochelkunst de Informagie. Zo ben ik mede presentator van de serie Let`s talk MAGIC en gaat er een nieuw programma komen die ik zal gaan maken. Over dit programma later meer. Als Corona achter de rug is kunnen we daar mee aan de slag. Ik stel jullie graag een deel van de mensen voor die zich inzetten voor de informagie. Je leert ze kennen, hoort wat hun taak is, hoe ze begonnen zijn met goochelen en nog veel meer. Kijk snel de nieuwe aflevering van mijn onlinegoochelprogramma “Behind the Magic” nummer 77 alweer.

Deel deze pagina