Winfried_master_illusionist_theatershow_Roman Sudesh_illusieshow_goochelaar_nummer_1_illusionist_vlog#72

Jubileum magicshow Vlog#72

Jubileumvoorstelling Beyond illusions in het theater Vlog#72

De Rotterdamse goochelaar Roman Sudesh is te gast in deze aflevering Behind the Magic van de bekende master illusionist Winfried. De meeste mensen kennen Roman net als master illusionist Winfried van het SBS6 televisie programma de nieuwe Uri Geller. Dit televisie programma met mentalisten en illusionisten was enkele jaren een grote hit op SBS6. Miljoenen kijkers stemde iedere week weer af op SBS6 om de meest bijzondere en gevaarlijke acts te zien. Voor Roman Sudesh begon hier de professionele carrière van deze succesvolle goochelaar.

Nu zit goochelaar Roman Sudesh dit jaar tot zijn eigen verbazing alweer 15 jaar in het goochelvak. Naast het televisie programma “de nieuwe Uri Geller” was hij ook te zien in het Avrotros televisie programma de magische winkel. In dit programma heeft Roman 2 verschillende goocheltrucs. Een jonge beginnende goochelaar mag één goocheltruc kiezen. Roman leert de jonge beginnende goochelaar een bijzonder goocheltruc, die deze dan ook gaat uitvoeren voor een publiek. De tweede goocheltruc legt Roman dan uit aan de kijkers van het televisie programma.  Ook Ron Boszhard zag het talent van Roman en vroeg hem voor zijn tv show. Naast televisie was er ook een attractiepark waar hij één seizoen zijn goocheltrucs liet zien. Om vervolgens op vele feesten en evenementen zijn goochelkunsten te vertonen in het land. De tijd vliegt zegt deze Rotterdamse goochelaar en vond het een mooie gelegenheid om dit jubileum te vieren met een éénmalige theatervoorstelling.

Beyond illusions werd de titel van deze éénmalige theatershow vol magie en illusies. Maar als bezoeker van de voorstelling krijg je op 7 maart 2020 in theater Zuidplein in Rotterdam veel meer te zien dan onbegrijpelijke goocheltrucs en illusies. Zo zal Roman Sudesh ook een andere kanten van zichzelf laten zien. Zo schrijft hij prachtige gedichten, zingt, speelt piano en dit samen met zijn talent als goochelaar beloofd het een unieke voorstelling te worden. Voor het eerst zal hij al zijn talenten samen brengen in deze jubileum voorstelling. Illusionist Winfried heeft een uitgebreid gesprek met deze gezellige Rotterdammer. Het is weer een bijzondere en leuke aflevering geworden van het online programma dat een kijkje geeft in de wereld van de magie en goochelkunst. Aflevering #72 staat dus in het teken van Roman Sudesh en zijn jubileum goochelvoorstelling Beyond illusions.

 

Ook opzoek naar een goochelaar of illusionist voor uw feest of evenement? Wij helpen en adviseren u graag over de invulling!

Deel deze pagina