Een magisch nieuw jaar Vlog#67

Het nieuwe jaar wordt magisch Behind the Magic Vlog#67

Een gezellig laatste avond van het jaar is weer achter de rug. Een tafel vol oliebollen, appelflappen en hapjes. Het ontkurken van een fles champagne en het proosten op het nieuwe jaar. Het is weer 1 januari en dus zijn we allemaal bezig met het terug kijken op het afgelopen jaar. Maar vooral kijken we vooruit. Wat gaat dit jaar ons brengen?

Mijn afgelopen jaar was geweldig en ik heb zin in het komende jaar om alle nieuwe plannen te gaan door en uit ontwikkelen. Maar vooral heel veel nieuwe shows. Of dat nu is bij alle nieuwjaarsrecepties die er de komende week weer aan komen. Mag ik de bezoekers betoveren  met mijn illusies tijdens een verrassende magicshow? Of verras ik mensen met een illusie of goocheltrucs voor hun eigen neus zo dicht bij? Ik heb er weer ongelooflijk veel zin in.

Ik wens u dan ook een gelukkig, gezond, liefdevol nieuw jaar. Maar boven al geniet van de magie om u heen. Laat dit jaar een betoverend jaar zijn!

Kijk naar de eerste korte aflevering van dit jaar Behind the Magic met mijn wens voor u. Deze spreek ik samen uit met de kerstman. Veel plezier op de eerste dag van het jaar in aflevering 67.

Deel deze pagina