illusionist Winfried in gesprek met Pepijn Gunneweg

Magische theatershow Vlog#71

The Great Wonder een magische theatervoorstelling Vlog#71

Er gebeurd veel op goochelgebied en illusie in de Nederlandse theaters. Pepijn Gunneweg is een bner. Zo kennen veel mensen deze theater duizendpoot als lid van de theatergroep The Ashton Brothers. Maar Pepijn Gunneweg is vooral bekend van televisie. Als presentator van de BZTshow, Klokhuis, Zapp en nog heel veel meer. Nu is hij na lange tijd weer terug in de Nederlandse theaters na dat hij uit de theatergroep The Ashton Brothers stapte. Dit keer met zijn eigen eerste solo voorstelling The Great Wonder.

Illusionist Winfried mocht op bezoek in het theater bij deze theatermaker. Pepijn sprak uitgebreid over hoe hij begon als klein jongetje in de bekende goochelwinkel Monnikendam in Haarlem. Hier kocht hij net als alle goochelaars zijn eerste goocheltrucs. In deze allround theatershow zit veel meer dan alleen goochelen. Hij is ook een acrobaat, acteur en muzikant. In deze eerste solo theatervoorstelling combineert hij alle elementen tot dit bijzondere spektakel.

Bekijk dit interview met deze unieke theaterman. Buiten zijn grote talent is het ook nog eens een leuke vent. Aflevering #71  van Behind the Magic is nu te zien hieronder.

Deel deze pagina