museum van illusies bezocht master illusionist Winfried

DE GEHEIMEN VAN DE ILLUSIE? WIJ LEGGEN ZE UIT.#85

Museum van illusie in Maastricht heeft de antwoorden #85

Betreed de fascinerende wereld van illusies die uw vertrouwen in uw eigen zintuigen zal bedriegen, maar u ook zal verbazen. De wereld die je volledig in verwarring zal brengen, maar ook zal onderwijzen. We beloven je dat je enthousiast zult zijn, want niets is wat het lijkt, vooral niet in het Museum van illusies!

Museum of Illusions begon als een uniek project dat al snel een van de snelst groeiende onderwijs- en uitgaansgelegenheden werd, met locaties in meer dan 30 steden over de hele wereld; en blijft uitbreiden! Dit originele concept werd in 2015 gelanceerd in Zagreb, Kroatië en werd al snel een herkenbaar merk en toonaangevende attractie in elke stad waar het werd gelanceerd.

Ontdek de geheimen van de illusie in het museum van illusies.

Museum van illusies biedt een interactieve, meeslepende en leuke ervaring voor kinderen, ouders, stellen, grootmoeders en grootvaders. Het is de perfecte, ongewone en opwindende plek voor alle generaties. Leuke en geweldige trucs zullen je leren over visie, perceptie, het menselijk brein en wetenschap, zodat het gemakkelijker zal zijn om waar te nemen waarom je ogen dingen zien die je hersenen niet kunnen begrijpen. Nederland heeft na 21 steden wereldwijd nu ook een museum van illusies in het centrum van Maastricht.

Master illusionist Winfried bezocht deze bijzondere tentoonstelling en wist natuurlijk heel veel over hoe je het brein in verwarring kan brengen. Hij doet dit immers dagelijks met zijn show. Omdat het Televisieprogramma Mindfuck bij de Tros van Victor Mids ook dieper in gaat op het werken de ogen en je brein samen en waarom zie je dan toch vaak een illusie? In 2016 bezocht Winfried in Den Haag het Museon. Hier was een soort gelijke tentoonstelling. Is het natuurlijk superslim om ook nu een vaste plek in Nederland het hebben waar deze tentoonstelling te zien is.

 

Hoe bedriegen de zintuigen jouw hersenen met illusie?

Op een regenachtige dag reisde illusionist Winfried naar Maastricht om dit museum zelf te bezoeken en er een mooie aflevering van te maken van zijn eigen YouTube serie. In Behind the Magic zie je beelden van het museum en spreekt Winfried met de directeur van het Nederlandse museum van illusie. Dit concept is wereldwijd een groot succes met de naam museum of illusions. De Directeur verteld trots over de beleving en hoe hij in aanraking kwam met dit mooie concept. Bekijk de aflevering snel hier onder en zie hoe je eigen hersenen jou in de maling nemen.

 

Illusies op uw evenement? Neem contact met ons op en wij maken de illusie realiteit!

Deel deze pagina