Nieuwe Sintshow met illusionist Winfried en de echte Sinterklaas

De magie van Sinterklaas is de nieuwe illusieshow

Master illusionist Winfried is enorm trots dat hij als één van de beste illusionisten van Europa een samenwerking is begonnen met het Sinterklaasbedrijf van Nederland. Feesten met Sinterklaas is de perfecte partner om een Sinterklaasshow mee te ontwikkelen. De sinterklaasshow “de magie van Sinterklaas” is dan ook echt uniek in de markt. Iedereen kent de shows en voorprogramma`s met clowns, goochelaars, DJ`s en presentatoren van spelshows. Maar een echte illusieshow met alleen maar grote illusieacts bestond er nog niet.

Een spectaculaire sinterklaasshow vol grote en spannende illusies gemaakt voor het hele gezin, is echt uniek. Deze illusieshow met als gast de enige echte Sinterklaas is daarom echt bijzonder.

Sinterklaas grootste held en inspiratiebron

Winfried is een succesvolle internationale illusionist en bekend van TV. Het grote publiek kent hem van het SBS6 TV-programma “De nieuwe Uri Geller” met meer dan 1,4 miljoen kijkers per week. Ook kennen veel kinderen hem van het Telekidsblok van RTL8. In het programma “de Schatkamer” die werd opgenomen in de Efteling was hij ruim 3 jaar vaste gast. Winfried verwierf succes en grote bekendheid door groot opgezette illusieshows in het binnen- en buitenland. Met theatershows en TV optredens in heel Europa, U.S.A. tot zelfs Japan belooft het bijzonder te worden. Magie en illusie is zijn passie en leven. Naast zijn magie heeft hij ook een fascinatie voor de Sinterklaastraditie. Sinterklaas is zijn grote held en de inspiratie om een mooie sinterklaasshow te maken, had hij snel gevonden. Want de Sinterklaastraditie en de verbazing van zijn trucs en illusies zijn gebaseerd op één ding …. “echte magie!”

Een consumentenactie vol magie en illusie?

Organiseert u een Sinterklaasfeest voor uw werk of bij uw bedrijf? Dan is dit echt de sinterklaasshow die u moet boeken. Ook is deze illusieshow prima geschikt voor winkelcentra en evenementen.  Bij deze show vol onnavolgbare illusies is er ook een consumentenactie waardoor het een formule is waar geen 2e van bestaat en het extra publiek zal trekken naar uw winkelcentrum of evenement.

Informeer naar de mogelijkheden en boek deze illusieshow met Sinterklaas voor uw evenement!

Deel deze pagina