Master-illusionist-Winfried-op-bezoek-bij-premium-magic-store

Nieuwe winkel voor goochelaars Vlog#74

Grote nieuwe goochelwinkel Vlog#74

Toen het Coronavirus in maart 2020 de wereld op slot gooide, kwam er ook plots een eind aan de nieuwe afleveringen van Behind the Magic. Omdat ineens alle evenementen en optredens van goochelaars en illusionisten verdwenen waren, was er ook niets te melden. Gelukkig is er na een jaar weer volop beweging en ontwikkeling in de goochelwereld. Daarom is master illusionist Winfried gewoon weer iedere 14 dagen terug en houdt u op de hoogte van alles wat er gebeurd in de wereld van de magie.

In deze eerste aflevering van 2021 heb ik voor alle goochelaars en illusionisten prachtig nieuws. In deze aflevering ga ik naar de premium magic store. Een nieuwe goochelwinkel in deze tijd is een gewaagde stap van oprichter Sven van de Vorstenbosch. Midden in de Coronatijd deed Sven mee aan een wedstrijd in Veghel. Hij won een winkelpand voor een half jaar en starten hier zijn droom. De afgelopen zomer bezocht ik de winkel al en maakte een aflevering over deze nieuwe winkel vol goocheltrucs en illusies. Helaas ging alles weer in lockdown dus er kwamen geen ander items om afleveringen op te nemen. In de tijd dat illusionist Winfried aan het wachten was tot er weer meer mocht en mogelijk was, ging de winkel vol goocheltrucs en magische effecten als een speer. De premium magic store werd heel veel groter en verhuisde naar Heeswijk-Dinther. Een goede reden om opnieuw naar Sven te gaan en het zien hoe de nieuwe winkel er uit ziet!

Sven laat master illusionist Winfried vol trots zijn winkel zien en praat over zijn plannen. Een nieuwe speler op de markt in Nederland en ver daar buiten. Iedere week groeit de winkel nog steeds. Ben jij ook nieuwsgierig hoe de winkel er uit ziet? Wil jij weten waarin deze goochelwinkel zich onderscheid? Bekijk dan snel weer deze eerste aflevering van Behind the Magic, van een nieuwe serie.

Deel deze pagina