ROB EN EMIEL ZIJN TERUG VLOG#84

Van Houdini tot Copperfield nu in de theaters #84

Rob Mollien en Emiel Lensen vormen al sinds jaar en dag een succesvol goochel duo. Hun kunsten vertoonde ze ook in het bekende televisieprogramma “De nieuwe Uri Geller”, waar ze de finale haalde in het eerste seizoen van dit programma. Het programma waar ik als illusionist ook mijn bekendheid aan te danken heb bij het grote publiek. Met 1,4 miljoen kijkers iedere week was dit programma op SBS6 een ware impuls voor ons vak. Tijdens deze acts stond het mentalisme centraal. Als enige mentalistenduo dat bekend werd door dit programma schopte Rob en Emiel het zelfs in het laatste seizoen tot juryleden.

Nieuwe theatervoorstelling ziet eindelijk het licht.

Nu alles weer open is na Corona en precies voor hun première is natuurlijk fantastisch! Ze staan aan het begin van een toer langs de Nederlandse theaters. Rob en Emiel creëerde een geheel eigen stijl. Feel-Good entertainment gecombineerd met cabaret en de meest mooie magische effecten. Ik ken ze alle twee al erg lang en het is dus ook weer een feest om deze twee magische topper te bezoeken in hun geliefde schouwburg in Gouda. Deze theatermakers hebben hun sporen ruimschoots verdient. Aan ieder voorstelling koppelen ze een thema. De toer met hun nieuwe voorstelling is inmiddels hun zesde eigen theaterprogramma. Na cabaret, klein kunst en toneel is het nu weer een echte truc voorstelling. Na de introductie staan de mannen te knallen met mooie trucs. Het is puur genieten van alle facetten die Rob en Emiel onder de knie hebben. Ze eindigen met hun blinddoek act. De absolute favoriet van master illusionist Winfried. Deze magische mentale act hebben ze tot in de puntjes verfijnt en geperfectioneerd. Deze zomer staan ze met deze unieke act op het Fism. Het wereldkampioenschap in Canada en vertegenwoordigen Nederland met hun versie van deze mentalisten knaller.

Deze topper in de goochelserie behind the Magic.

Bekijk nu onlineserie van illusionist Winfried, waarin hij de première bezoek van de nieuwe theatershow in de Goudse schouwburg. Deze week echte toppers die al vele jaren met hun eigen shows langs de theaters reizen. Nu zijn ze te zien met hun show “van Houdinni tot Copperfield”. Deze twee grootmeesters uit de wereld van illusie en magie spreken master illusionist Winfried zeker ook aan. Door de titel is illusionist Winfried nieuwsgierig geworden en heeft een afspraak met het magische tweetal. Vlak voor hun première hebben ze de tijd genomen om samen gezellig te kletsen over hun nieuwe theatervoorstelling. Na afloop peilt de master illusionist de reacties van het publiek op de nieuwe show. Ga er maar lekker voor zitten en geniet van deze aflevering van Behind the Magic!

Goochelaar of illusionist inhuren? Informeer naar de mogelijkheden.

Deel deze pagina