Illusionist boeken in coronatijd

Optreden illusionist in coronatijd Blog#6

Illusieshows tijdens coronavirus

Straks is de coronastorm voorbij en doe ik als illusionist weer waar ik goed in ben, mensen prachtige magische ervaringen geven op bijzondere evenementen. Maar op dit moment worden we allemaal keihard geraakt. Blijf niet bij de pakken zitten en bereid je voor op de toekomst. Het corona tijdperk gaat uit eindelijk voorbij en dan kunnen we allemaal weer van het leven en mijn magic shows genieten.

Ondanks de coronacrisis worden er illusieshows geboekt.

Ik merk zelf ook dat ondanks dat iedereen nu thuis zit, mensen toch licht aan de horizon zien. Ze plannen gewoon evenementen voor na de zomer. Ik krijg onder andere via de website toch gewoon offerte aanvragen binnen. Dan heb ik het niet over één, maar over soms meerdere per dag. Zelfs boekingen voor mijn magic shows komen er gelukkig gewoon binnen. Verschillende experts verwachten ook in de maanden na de zomer een hoge vraag naar evenementen en dus optredens. Die periode is sowieso druk en daar komen nu heel wat aanvragen voor uitgestelde evenementen bij. Ook ik zie, in tegenstelling tot wat ik had verwacht, een stijging in het aantal aanvragen voor het najaar. Zorg dat u de nummer 1 illusionist in ieder geval niet misloopt op uw evenement en boek gewoon. U loopt geen enkel risico!

Hoe komt het dat opdrachtgevers bij boekingen geen risico lopen?

Wil je goed voorbereid zijn, dan is het nu belangrijk om in actie te komen en je evenement gewoon te plannen. In tegenstelling tot wat je misschien denkt, hoeft je dat geen geld te kosten als door de coronacrisis dingen niet kunnen of mogen. Mij als illusionist, kan u gewoon boeken. Na het tekenen van de overeenkomst hoeft u niet bang te zijn voor wat de toekomst ons allemaal brengt in deze onzekere coronatijd. In de algemene voorwaarden van de overeenkomst bij het boeken van mijn illusieshows staat vermeld dat als het evenement niet door kan gaan, we gewoon binnen het jaar dat erop volgt we het optreden gewoon kosteloos kunnen verplaatsen naar een datum die u wenst. Mocht u als opdrachtgever (of werken in opdracht voor bedrijven) en heeft u angst dat uw bedrijf of opdrachtgever in de tussen tijd failliet gaat, dan valt dit onder overmacht en kan u ook in die situatie kosteloos af van de boeking van mijn illusieshow. U draait niet op voor de kosten. Of denkt u wat nou als er vlak voor het evenement de overheid zegt dat evenementen nog steeds niet mogen, wat dan? Ook hier is natuurlijk over na gedacht. Want als de overheid evenementen verbiedt is het logisch dat we de datum van het evenement gewoon kosteloos verplaatsten zoals ik eerder aangaf. Kortom er zijn geen redenen om niet gewoon aan de gang te gaan voor evenementen in het najaar. U loopt bij het boeken van master illusionist Winfried geen risico`s. Iedereen is namelijk weer toe aan positiviteit en een mooi en magisch vooruitzicht!

Ook top illusionist Winfried staat voor je klaar.

Het management en master illusionist Winfried zelf staan tijdens werkdagen gewoon voor u klaar om kennis en advies te delen. Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om gezamenlijk te brainstormen voor een optreden die op maat voor u ontwikkeld kan worden. Zo komen we de coronacrisis samen door. Het geeft een geweldig gevoel te zien dat ook wij de hand gereikt krijgen en dat er ondanks alles nieuwe illusieshows en optredens geboekt worden binnen ieders mogelijkheden. Dank daarvoor!

Zou u ook een illusionist of illusieshow willen boeken? Wij helpen u graag.

Deel deze pagina