top illusionist en zijn magische plannen

Plannen van deze illusionist voor 2021 Blog#8

Met volle magische kracht vooruit

Misschien wel het raarste jaar is weer voorbij. Het Coronavirus dat vorig jaar zorgde dat de entertainment wereld en evenementen branche meer dan 9 maanden stil stond. Het jaar is afgesloten en we gaan met frisse en positieve energie beginnen aan het nieuwe jaar 2021. Ondanks dat ik verwacht dat ik een groot deel van dit jaar nog niet mag optreden maak ik wel veel nieuwe plannen.

Leuke nieuwe illusieacts en magisch entertainment voor het jaar 2021

De afgelopen 9 maanden dat ik bijna niets kon en mocht doen van de overheid, omdat Corona de wereld in zijn greep had. Betekend niet dat ik heb stil gezeten. Ik heb ondanks alle onzekerheid wel een aantal grote investeringen gedaan. Ik weet en ben ervan overtuigd dat live entertainment straks als het weer kan, zeker meer en vaker zal worden ingezet. Corona heeft Nederland maar zeker ook de rest van de wereld laten zien dat we elkaar ontmoeten en samen ervaringen willen delen, omdat dit al heel lang niet kan erg belangrijk is. Je zag in Azië en Nieuw-Zeeland dat daar het virus overwonnen is en mensen massaal evenementen organiseren en festivals bezoeken. Met oud en nieuw werd het nieuwe jaar in Nieuw-Zeeland gevierd door grote live events. Dat zal hier ook het geval zijn zodra het weer kan. Ik wil er dan helemaal klaar voor zijn. Ik heb nieuwe illusieacts ontwikkelt en aan originele concepten gewerkt die ik dit jaar zal uitrollen.

Bent u eigenlijk bekend met mijn websites?

Omdat ik al die nieuwe concepten ga uitrollen dit jaar is het handig en belangrijk dat u mijn website met regelmatig bezoekt. Net als mijn social media kanalen. Zo blijft u op de hoogte van al mijn nieuwe plannen en concepten.

Op mijn website vindt u al het aanbod van het entertainment vol magie dat ik aanbied. Mijn activiteiten zijn te verdelen in:

Ik nodig u graag uit eens een kijkje te nemen op de verschillende websites.

Master illusionist Winfried op social media

Naast het feit dat ik actief ben met websites en altijd in de weer zijn om de sites te verbeteren en up to date te houden, ben ik ook actief op social media. Wil jij mij volgen en zo dus altijd op de hoogte blijven van nieuwtjes, like dan één van onze pagina’s zoals:

Ik ga er dit jaar met positiviteit en nieuwe concepten tegen aan om al de bezoekers van mijn shows en de gasten van de bedrijven die mij inhuren ergens het komende jaar, als het weer mag te betoveren met mijn magie. Tot slot wens ik u een gelukkig, liefdevol, gezond maar voor al magisch 2021.

Heeft u naar aanleiding van deze blog ook zin gekregen in het organiseren van een evenement? Magische entertainment, show of concept gezien wat u wil boeken? Neem dan snel contact op met mijn management MAGIC VISION en informeer naar de mogelijkheden en de beschikbaarheid.

Deel deze pagina