Nieuwe projecten vol magie en illusie! Vlog#56

Nieuwe projecten vol magie en illusie! Behind the Magic Vlog#56

Er zijn weer 2 weken voorbij. Het is dis weer tijd voor een nieuwe vlog! In deze aflevering neemt illusionist Winfried je mee achter de schermen bij zijn illusieshow in theater `t Onderdak. De master illusionist praat je in deze aflevering van Behind the Magic helemaal bij over alle nieuwe projecten die er aan komen.

Illusionist Winfried is gevraagd om de presentatie te doen van de nieuwe seizoen brochure 2019/2020 van het theater. Dit theaterseizoen is de master illusionist te zien met zijn eigen familieshow Illusion 4 Kids. Op zondag 27 oktober 2019 is hij met zijn show van 60 minuten te zien in het prachtige theater. Tevens staat er nog veel meer te gebeuren. Vanaf 18 mei t/m 8 juni 2019 zijn de magische weken in de Hoven Passage in Delft. In deze periode kan je sparen voor 6 verschillende goocheltrucs. Elke week verschijnen in deze periode 2 nieuwe goocheltrucs. Dus ga lekker shoppen in passage de Hoven en scoor de 6 goocheltrucs. Winfried is er trots op dat in deze consumentenactie zijn goocheltrucs te sparen zijn. Tevens zijn er elke week op zaterdag magische dingen te beleven. Met als afsluiting op 8 juni 2 illusiesshows waar illusionist Winfried ook nog 10 goocheldozen gaat weggeven aan de bezoekers van zijn show.

Kortom er gaan veel leuke openbare dingen gebeuren rond de nummer 1 illusionist. Kijk dus snel naar deze aflevering van Behind the Magic.

Deel deze pagina