David Copperfield`s Project Magic Vlog#57

David Copperfield`s Project Magic Behind the Magic Vlog#57

Voor deze aflevering van Behind the Magic ging master illusionist Winfried de grens over. Hij bezocht onze zuiderburen. Daar had hij een afspraak met goochelaar Ivo van Camp. Deze professionele goochelaar is de verantwoordelijke in Belgie voor Project Magic van de beroemde illusionist David Copperfield. Deze super ster is nog dagelijks te zien met zijn eigen illusieshow op de strip van Las Vegas.

In de jaren tachtig introduceerde David Copperfield in één van zijn televisie specials dit unieke project. Project Magic wordt ingezet als een therapie voor mensen met een beperking of lichamelijke klachten. Ook om ouderen uit een isolement te halen wordt het project ingezet. Ivo was de afgelopen maand in Las Vegas voor het congres van Project Magic en werd door David Copperfield persoonlijk uitgenodigd in zijn hangar op het vliegveld.

Kortom een leuk gesprek met een sympathieke Belgische collega. Kijk snel deze aflevering en blijf kijken tot het eind. Winfried heeft nog een nieuwtje en jij kan in het bezit komen van master illusionist Winfried zijn Magic Chewing Gum!

Deel deze pagina