Master-illusionist-winfried-zijn-lijn-goocheltrucs-bestaat-5-jaaar

WINACTIE! voor de zomer stop VLOG#78

Jubileum 5 jarig bestaan Secrets by Winfried Vlog#78

Het is feest Secrets by Winfried bestaat 5 jaar! Een prachtig jubileum die master illusionist Winfried niet voorbij wilde laten gaan. Daarom is er aan de laatste aflevering van Behind the Magic een winactie gekoppeld. Reageer onder de video op het YouTube kanaal en maak kans op een prijzenpakket vol met goocheltrucs van Secrets by Winfried. 5 jaar geleden begon de illusionist met zijn eigen lijn goochelproducten. Van goocheldozen, DVD`s tot goocheltrucs. In de afgelopen jaren is het merk van master illusionist Winfried met de naam Secrets by Winfried behoorlijk gegroeid. 

Het eigen merk goochelproducten is enorm uitgebouwd

Op dit moment werk maaster illusionist Winfried aan een serie nieuwe goocheltrucs en zijn er plannen om het merk nog verder uit te bouwen. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om consumentenacties te koppelen aan de goocheltrucs van Secrets by Winfried. In de afgelopen jaren hebben dan ook consumenten gespaard voor een serie goocheltrucs van Secrets. Het is mogelijk om privé goochelles te krijgen van Winfried zelf. Dit is ontstaan uit de basis van het merk. Dat betekend dat als je een goocheltruc of goocheldoos koopt en je snapt iets niet je via de website persoonlijk hulp krijgt van de top illusionist zelf.

Niemand minder dan Hans Klok deed mee aan de lancering van het merk

Bij de perspresentatie van het merk Secrets by Winfried welke in het Magic art Center plaats vond. Werkte niemand minder dan Hans Klok zelf mee om in de landelijke pers ruim aandacht te geven aan het merk van master illusionist Winfried. In deze aflevering laat Winfried zien hoe het begon, waar het merk goocheltrucs nu staat en wat de toekomst plannen zijn. Je ziet het begin van de theatershop in de foyer van het theater in attractiepark Slagharen, de pers presentatie met Hans Klok tot de nieuwste plannen. Deze Sinterklaasperiode zal illusionist Winfried samen met de enige echte Sinterklaas te zien zijn in een show in het land. Dus kijk snel de laatste aflevering voor de zomer stop.

Deel deze pagina