Sinterklaasfeest, kerstborrel of een nieuwjaarsreceptie? Blog#3

Entertainment voor de feestmaand?

December, is de feestmaand van het jaar. Veel bedrijven, instellingen en organisaties stellen zich dezelfde vraag. Wat gaan we doen? Ieder jaar organiseren we een sinterklaasfeest samen met een kerstborrel. Doen we dat dit jaar weer? Of gaan we een kerstviering voor onze werknemers met partner organiseren en een nieuwjaarsreceptie? Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom help ik u graag met wat ideeën en mogelijkheden die een keer wat anders zijn dan de gangbare invulling. Op deze manier verrast u de werknemers, collega`s of zakenrelaties van uw bedrijf.

Sinterklaasfeest of een kerstevenement, wat kiest u?

Wil u voor de kinderen van uw werknemers een sinterklaasfeest organiseren? Of misschien wel een keer een kerstfeest? Dit is een keer wat anders. Een kerstviering is al een aantal jaren een trend. Speciaal voor de kerstperiode heb ik een “Wonderful Magic X-Mas” Een familieshow in het kerst thema, vol met magische illusies samen met de kerstman. Door te kiezen voor deze kerstshow voor uw kerstviering heeft u een bijzondere familieshow dat echt een keer wat anders is. Als u een wat traditionelere keuze maakt en een sinterklaasfeest gaat organiseren, kan mijn bekende illusie kindershow “Illusion 4 Kids” een perfecte optie zijn.

Entertainment voor een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie.

Twijfelt u tussen een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie? Gaat u een die kerstborrel of nieuwjaarsreceptie op het werk organiseren? Steeds vaker wordt dit ook buiten de deur gevierd en wat moet er dan weer bedacht worden naast de hapjes, drankjes en locatie. Of u nu kiest voor een kerstborrel, nieuwjaarsborrel of wat formeler een nieuwjaarsreceptie, ik heb een bijzondere mogelijkheid om het entertainment te verzorgen.

Als u gewoon gezellig met de collega`s zo vlak voor de kerst of het nieuwe jaar gezellig informeel wil borrelen dan is table magic of street magic een goede keus. Simpel entertainment tussen uw gasten, die kunnen gewoon lekker kletsen en borrelen zonder dat u iets officieels hoeft te organiseren. Master illusionist Winfried loop gewoon tussen uw gasten door en laat de meest onverklaarbare trucs zien. Kiest u voor een echte nieuwjaarsreceptie zo aan het begin van het nieuwe jaar. Dan is dit ook een prima mogelijkheid. Maar om echt indruk te maken tijdens uw nieuwjaarsreceptie is een centrale show de beste keus. Een spectaculaire illusieshow waar master illusionist Winfried de directeur aan het eind van het optreden voor de dag tovert is entertainment waar nog lang over gesproken gaat worden. Een illusieshow kan gewoon op de vlakke vloer met het publiek dichtbij en rond om, wat het optreden nog indrukwekkender maakt.

Dus voor bijzonder en origineel entertainment (rond de feestdagen) moet u illusionist Winfried boeken. Wij adviseren u graag!

Deel deze pagina