Consumenten spaaractie rond illusionist Winfried

Van 18 mei t/m 8 juni staat De Hoven in het teken van magie! Het Delftse winkelcentrum heeft een grote consumenten spaaractie rond illusionist Winfried. Drie weken lang kan worden gespaard voor leuke goocheltrucs. De trucs zijn onderdeel van de serie Secrets by Winfried . Goochelaar Winfried is een toonaangevende illusionist in Europa. Op een leuke manier verklapt hij een aantal geheimen waardoor magie voor iedereen toegankelijk wordt.
Bij een minimale besteding van € 25,-  bij de kledingwinkels, en € 10,- bij alle andere ondernemers krijg je een goocheltruc. In totaal kunnen er 6 trucs worden gespaard, dus elke week zijn er 2 nieuwe trucs in omloop

Naast het sparen voor trucs worden de komende weken iedere zaterdag leuke activiteiten georganiseerd in het winkelcentrum.

Goochel Knutselhoek

Zaterdag 18 mei is er een goochel-knutselhoek waar kinderen onder begeleiding goocheltrucs kunnen knutselen. Locatie: plein naast De Schoenmaker. Ze gaan deze dag aan de slag om hun eigen goocheltruc te kleuren en uitknippen. Deze zelfwerkende goocheltrucs kunnen de kinderen meteen thuis vertonen!

STREETMAGIC

Zaterdag 25 mei moet je oppassen dat je niet voor de gek gehouden wordt door illusionist Winfried! Op deze dag is hij in de Hoven passage en zal hij bezoekers versteld doen staan met zijn goochelkunsten. Gewapend met een camera loopt hij door het winkelcentrum.

Goochel workshop en open podium

Zaterdag 1 juni is er een workshop goochelen met een open podium. Locatie: plein naast De Schoenmaker. Tijdens deze workshops leren de kinderen goochelen met allemaal voorwerpen die iedereen gewoon thuis heeft, zoals kaarten, luciferdoosjes, dobbelstenen en muntjes. Voor de kinderen die durven staat er een klein podium waarop ze hun net geleerde goocheltruc kunnen vertonen. Winfried is er deze dag ook en zal het open podium presenteren.
De mensen die vragen hebben over de gespaarde goocheltrucs of extra uitleg willen kunnen vandaag hiervoor bij de illusionist terecht.

Illusieshow voor de hele familie

Zaterdag 8 juni een spectaculaire illusieshow – Deze spannende illusieshow zal plaatsvinden in unit 71B in het winkelcentrum. (1300 uur en 15.00 uur) Kaartjes hiervoor kunnen via onderstaande link worden besteld. Master illusionist Winfried zal het publiek bij de show en zijn spectaculaire illusies betrekken en geeft aan het einde van elke show 10 complete goocheldozen weg!

RESERVEER HIER UW TICKETS VOOR 8 JUNI 2019

Deel deze pagina