Coronatijd_illusionist_illusieshows_blog-7

Voordeel coronacrisis voor deze illusionist Blog#7

Magie en illusie in coronatijd

Na regen komt zonneschijn. Het is prachtig weer buiten, maar toch zitten we met het land nog steeds in een lockdown en zijn vergunning plichtige evenementen en bijeenkomsten verboden tot 1 september 2020 vanwege het coronavirus. Ik hoop dat de maatregelen binnenkort worden versoepeld. Tot die tijd dus geen evenementen en feesten. Geen feesten en evenementen betekend voor mij geen boekingen tot september. Geen boekingen betekend geen optredens met mijn illusieshow

De nr. 1 illusionist gebruikt deze tijd natuurlijk wel goed.

Wat doet master illusionist Winfried nu? Zullen jullie je afvragen. Zoals alle bedrijven doe ik dingen die door de drukte blijven liggen. Dus opruimen, reparaties, het inrichten van mijn nieuwe extra opslag die ik op 1 maart erbij kreeg. Verder wordt er achter de schermen aan de website gewerkt en aan mijn EPK (electronic press kit). Ik zorg ervoor dat als ik straks weer het podium op mag en kan dat ik ook meteen vol aan de bak kan. Want ik wil weer lekker optreden en iedereen verbazen met mijn illusies.

Wat is het voordeel van de lockdown in de coronatijd voor deze illusionist.

Ik ben iemand die positief is ingesteld en zie gelukkig licht aan het eind van de donkere tunnel. Zoals ik in mijn vorige blog al melde komen er gelukkig wel boekingen en aanvragen binnen voor September en het laatste deel van het jaar. Dus ik zorg dat ik klaar ben al het moment weer daar is. Deze tijd verplicht thuis zitten en niet optreden met mijn illusies en magie heeft ook voordelen. Begin dit jaar heb ik enkele nieuwe illusies gekocht en werkte ik aan een totaal nieuwe show vol met spectaculaire illusies. Als illusionist moet je altijd bezig zijn met vernieuwen. Dus het bedenken en ontwikkelen van nieuwe acts gaat altijd door. Het bedenken en bouwen van illusies kost veel tijd. Vanaf het moment dat ik een idee heb tot dat de illusie in de show zit duurt soms wel 6 maanden of langer. Nu moet ik verplicht thuis zitten en kan ik dus full time me richten op de nieuwe acts en illusies. Want buiten de illusie bouwen moet er ook muziek worden uitgezocht en deze in de studio verknipt worden naar de juiste lengte. Soms nieuwe kostuums gemaakt en natuurlijk gerepeteerd. Dit is wat ik vooral doe in deze lockdown.

Versneld komen er nu ook nieuwe illusie projecten.

Ik had de afgelopen jaren ook veel ideeën om mijn merk en goochellijn Secrets by Winfried verder uit te bouwen. Dit moest ook gebeuren naast de optredens en de opname dagen die ik voor mijn onlineprogramma Behind the Magic heb. Het uitdenken en het door ontwikkelen van de goochellijn kost ook veel tijd. Die tijd heb ik nu ook dus ik kan jullie nu al beloven dat er veel nieuwe en toffe dingen gaan gebeuren met Secrets by Winfried. Natuurlijk ga ik nu nog niet alles vertellen, maar ik kan jullie wel zeggen dat er een serie nieuwe goocheltrucs aan komen. Ook enkele unieke projecten rond het merk Secrets by Winfried die illusionist Hans Klok in 2016 voor mij presenteerde aan de pers. In juni dit jaar bestaat het merk alweer 4 jaar en leren kinderen de tofste goocheltrucs en promoot ik de goochelkunst op een manier waardoor er weer nieuwe kinderen de interesse krijgen in de prachtige goochelkunst. Door de lockdown en het coronavirus komen de nieuwe projecten rond het merk sneller dan ik op de planning had staan. Zo zie je dat slechte tijden ook positieve dingen met zich meebrengt.

Mocht je n.a.v. deze blog interesse hebben gekregen om master illusionist Winfried in te zetten voor jouw event? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stay safe dan kunnen we weer snel samen genieten de magie en het leven!

Deel deze pagina