Wat staat er te gebeuren in goochelland Vlog#68

Plannen voor goochelland Vlog#68

Het nieuwe jaar is van start. Dus ook voor de goochelwereld. Een goed moment om te kijken wat er staat te gebeuren in goochelland. Daarom praat master illusionist Winfried met de president van de NMU (Nederlands Magische Unie) René Laurant. Vorig jaar is hij gekozen door alle goochelaars van Nederland. Door middel van een stemming van de goochelclub werd hij de nieuwe president.

In Berkel en Rodenrijs werd illusionist Winfried uitgenodigd om langs te komen. De master illusionist praat over wat er op de planning staat aan goochelevenementen. Zo zal de Hans Klok Trophy en het Nederlands kampioenschap goochelen voor de jeugd op het programma. Ook komen de studiedagen weer terug. Het bestuur heeft verder plannen voor ook een studiedag voor de jeugd. Dit evenement gaat ingevuld en bedacht worden door de jongeren zelf. Een werk groep van jonge goochelaars gaan zich hier over buigen. Tevens praten ze kort over het Fism van 2024 en nog heel veel meer!

Dus kijk deze aflevering van Behind the Magic en zie en hoor wat er in 2020 op goochel gebied gaat gebeuren. De eerste reguliere aflevering van het nieuwe jaar is er. Dus veel kijkplezier en kom alles te weten wat er op stapel staat in de goochelwereld voor dit jaar.

Deel deze pagina