Shows

The Power of Magic

In deze 25 minuten durende illusieshow zal top illusionist Winfried u meenemen in de wereld van illusie en magie. De naam van de magicshow kunt u letterlijk nemen want de power zal van het podium knallen. Met een snelle en spectaculaire illusieshow zal u van de ene verbazing in de andere vallen.

Ontdek meer

Art of Illusion

In dit magische schouwspel van 45 minuten zal illusionist Winfried versterking krijgen van twee beeldschone magicshow danseressen waardoor deze illusieshow uniek is in zijn soort. Dat illusionist Winfried wereldwijd succes heeft is niet verwonderlijk als u zijn magie en illusie live zal zien.

Ontdek meer

Illusion4Kids

Illusionist Winfried presenteert de kindershow “ILLUSION 4 KIDS”. Spectaculaire verdwijningen en verschijningen, gedachtelezen, zwevende tafels vuur en assistentes. De master illusionist Winfried draait er zijn hand niet voor om. Een moderne snelle show zoals de kids van deze tijd gewend zijn.

Ontdek meer

Theatershow

In zijn verpletterende illusieshow “Pandora`s MAGICbox” neemt top illusionist Winfried u mee in een wereld van illusie en magie. Een magische show gebaseerd op de Griekse mythe.

Ontdek meer

Tablemagic / Streetmagic

Op een eigentijdse, sympathieke manier toont hij zijn vingervlugheid en passie, in een krachtig optreden vol van energie. Van streetmagic tot tablemagic, hij zal u verbazen met zijn magie.

Ontdek meer

Kerst familieshow

Deze familieshow brengt de sfeer van kerstmis en magie samen. In dit 45 minuten durende spektakel presenteert Master illusionist Winfried samen met de kerstman, je de wonderen van Kerstmis.

Ontdek meer

Roadshow Magic Family Tour

Opzoek naar uniek en spectaculair entertainment voor uw recreatiepark, vakantiepark, camping, winkelcentrum of buitenevenement? De Magic Family Tour is de oplossing voor het hele gezin in coronatijd.

Ontdek meer

Sinterklaas Familieshow

De enige echte Sinterklaas heeft samen met master illusionist Winfried de handen ineen geslagen. Samen ontwikkelden zij een unieke Sinterklaasshow die zijn weerga niet kent.

Ontdek meer

Consumenten Acties

Buiten shows heeft illusionist Winfried ook verschillende consumentenacties ontwikkeld. Of het nu gaat om magische activiteiten of spaaracties tot promotie via social media. Wij bieden echt iets unieks!

Ontdek meer