CONSUMENTENACTIE VOOR UW WINKELCENTRUM

Cash MAGIC is een winkelcentrum promotie actie

Een unieke nieuwe actie voor uw winkelcentrum. Met deze actie maakt u optimaal gebruik van de onlinekanalen van uw winkelcentrum. De nummer 1 illusionist van dit moment Winfried komt naar uw winkelcentrum en zal samen met een professioneel cameraploeg door uw winkelcentrum trekken. Master illusionist Winfried zal bij de kassa van winkels bezoekers verrassen en verbazen. Doormiddel van een onnavolgbare spectaculaire trucs zal Winfried de bezoeker verrassen en geld laten verschijnen. Met dat geld rekent hij de boodschap of het product af. Wij gaan uw bezoekers een positieve en onvergetelijke magische ervaring geven. Van die overvallen krijgt u meerdere afleveringen van winkels uit uw winkelcentrum die u online kan plaatsen. De magie en blije bezoekers worden vastgelegd met de camera. Natuurlijk ook met een leuk gesprekje met de blije klant.

Online content met een positieve magische beleving van uw winkelgebied

Na afloop van de actie wordt er in de montagestudio van de overvallen afleveringen gemonteerd. Voor elke aflevering komt natuurlijk een intro met het logo van het winkelcentrum. Na elke aflevering verschijnt ook de website of een ander gewenste boodschap in beeld. Alle video`s worden digitaal als MP4 bestand aangeleverd. Deze afleveringen kan u dan posten op het YouTube kanaal, Facebookpagina of op het Instagram account van uw winkelcentrum. Op deze manier brengt u een offline beleving van live entertainment in uw winkelcentrum samen met uw online omgeving. Uw bezoekers zullen deze filmpjes delen en liken.

Voor meer winkelcentrum promotie acties of consumentenacties neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Klantreferenties