ILLUSION 4 KIDS

Kindergoochelaar te saai? Kinderillusieshow = spektakel!

Illusionist Winfried presenteert de kindershow “ILLUSION 4 KIDS”. Spectaculaire verdwijningen en verschijningen, gedachtelezen, zwevende tafels, vuur en assistentes. De master illusionist Winfried draait er zijn hand niet voor om.

Illusieshow als spectaculaire kindershow

Eindelijk een volwaardige illusieshow voor kinderen. ILLUSION 4 KIDS, een adembenemende kindershow, speciaal ontwikkeld voor kids in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Een moderne snelle show, zoals de kinderen van deze tijd gewend zijn. Leuke maar ook spanende illusiesacts wisselen elkaar af. De kids zullen gegarandeerd de hele goochelshow op het puntje van hun stoel zitten en vol verbazing dit spektakel aanschouwen. Winfried betoveren ook deze kids!

Kindergoochelaar geschikt voor het theater

Na het landelijke succes in de theaters kunnen nu ook de jongsten genieten van een speciaal voor hun ontwikkelde kinder illusieshow. Zij kwamen eerder al in grote getalen naar de theatershow en lieten toen bijna alle toegangskaarten in een sneltrein vaart verdwijnen. Twijfel niet en boek deze absolute knaller voor uw evenement!!!!

Maak de blits bij de kids. Boek de spektakel kindershow.

Klantreferenties