KERSTSHOW, WONDERFUL MAGIC X-MAS!

Wat hebben zwevende cadeautjes, de Kerstman, Winfried en een MagicBabe met elkaar te maken?

Je ziet ze allemaal tijdens “Wonderful Magic X-Mas”. Deze familieshow brengt de sfeer van kerstmis en magie samen. In dit 45 minuten durende spektakel presenteert Master illusionist Winfried je de wonderen van Kerstmis.

Kerstshow vol magische illusies

Kun je het binnen laten sneeuwen? Gelooft de Kerstman in magie? Alle antwoorden krijg je tijdens deze wervelende spectaculaire magicshow, die bol staat van het familie entertainment en het ware gevoel van kerst! Illusionist Winfried heeft zijn sporen in de goochel wereld in de afgelopen jaren ruim verdient. Deze magisch entertainer viel het op dat er geen echte illusieshow met kerst was. De master illusionist liet zich inspireren door alles was met kerstmis te maken heeft. Hij bedacht en ontwikkelde een serie nieuwe illusies, overgoot acts met een kerst sausje. Vervolgens vroeg hij niemand minder dan de echte kerstman aan zijn zijde voor deze familievoorstelling. Zo ontstond er vanzelf magie. Wonderful Magic X-Mas een kerstwonder dat je gezien moet hebben!

Wat zijn de ingrediënten van deze kerstshow

De unieke illusies volgen elkaar in een razend tempo op. In 45 minuten zal je weg dromen bij de familie kerstshow geheel in het kerstthema. Deze show is perfect geschikt voor een bedrijfsfeest, kerstviering, theaters of evenement. Maar na de illusieshow in kerstsfeer is het niet afgelopen. Meteen na de show is er een meet and greet met de cast en Kerstman. (Deze 30 minuten kan u zelf als organisator of bedrijf invullen. Een fotomoment met uw gasten en de cast of Kerstman, cadeautjes uitdelen, prijsuitreiking of een andere wens? U mag het zeggen! Illusionist Winfried en zijn team denken graag met u mee in deze magische tijd van het jaar.

Vraag nu een offerte aan van de kerst illusieshow!