ILLUSIES OP DE VIERKANTE CENTIMETER

Master illusionist Winfried is al meer dan 28 jaar niet van de internationale podia af te slaan. Hij is gek op het persoonlijke contact met zijn publiek en daarom heeft hij de stap gezet om zijn groot op gezette podium optredens, nu ook te vertalen naar magie vlak onder uw eigen neus.

Van close up tafel goochelaar, streetmagic tot mindf*ck

Of het nu bij u aan tafel, streetmagic of als centrale korte act is? Master illusionist Winfried zal u de ene mindfuck na de ander bezorgen. Op een eigentijdse, sympathieke manier toont hij zijn vingervlugheid en passie, in een krachtig optreden vol van energie. Hij zal u verbazen met zijn magie. Dus wat deze illusionist voor u kan betekenen op uw bedrijfsfeest, beursstand, personeelsfeest, relatie-event of winkelcentrum is een beleving waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Streetmagic inzetten als promotie middel op social media

Winfried verplaatsen zich door het winkelcentrum samen met een cameraman. De illusionist laat streetmagic zien en heeft heel veel interactie met het winkelende publiek! Het beeldmateriaal wat er die middag wordt opgenomen, leveren wij aan als twee gemonteerde video`s, welke het winkelcentrum op hun social media kan plaatsen en meteen extra promotie kan maken voor het winkelcentrum. De video`s zijn voorzien van een intro en outtro met logo en voiceover van het winkelcentrum. De manier om op een leuke en originele wijze het winkelcentrum of winkelgebied onder de aandacht te brengen. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat als deze video`s goed worden ingezet, ze vaak gedeeld worden. De ideale mogelijkheid om promotie en naamsbekendheid te genereren. Dit entertainment is perfect geschikt om op 1,5 meter te vertonen, waardoor de veiligheid van de bezoekers goed gewaarborgd is.

Beleef zijn onnavolgbare illusies op de vierkante centimeter.

Vraag een offerte aan, Wij denken graag met u mee.

Klantreferenties