PANDORA`S MAGICBOX

Een verpletterende illusieshow

In zijn nieuwe verpletterende illusieshow “Pandora`s MAGICbox” neemt top illusionist Winfried u mee in een wereld van illusie en magie.

Illusionist red de wereld

De voorstelling die gebaseerd is op de bekende Griekse Mythe, het verhaal van de doos van Pandora. De theaterbezoeker zal het onmogelijke gaan zien. Nadat het vuur en de bliksem uit de hemel zijn gestolen schenkt Zeus een mysterieuze doos aan Pandora. Hij zegt dat ze de doos niet mag openen. Maar Pandora kan de verleiding niet weerstaan en opent toch de doos. Dan komen er 7 vloeken uit de doos die zich over de aarde verspreiden. Kan illusionist Winfried met het laatste beetje hoop dat in de doos achterblijft de wereld redden?

Tevens kunt u deze avondvullende theatershow uitkopen. Dit betekend dat de voorstelling exclusief voor uw bedrijf of organisatie zal worden opgevoerd. Natuurlijk kunt u zelf de datum, tijd en locatie bepalen. De show kan worden toegespitst op uw bedrijf of gelegenheid van uw evenement.

Illusie, magie en een Griekse Mythe

Het unieke aan deze voorstelling is het verhaal gecombineerd met magie en illusie. Master illusionist Winfried behoort tot de absolute wereld top. Zo werd hij onderscheiden met de “Eremedaille van Duitsland”, ontvingen ze “Mention Speciale du Jury” in Monaco en in Frankrijk mocht hij de “Mandrake d`or” in ontvangst nemen. Deze award ontvingen eerder David Copperfield en Siegfried and Roy (Las Vegas).

Beleef de magie en de mythe in het theater.

Verras uw gasten met deze spectaculaire theatershow. Vraag een offerte op maat aan!

Klantreferenties